De eerste zaterdag na Pinksteren wordt in en rond het Dorpshuis Aarlanderveen één van de grootste en gezelligste rommelmarkten van de regio gehouden. De vele vrijwilligers gaan op de donderdag- en vrijdagavond huis-aan-huis langs om spullen op te halen. Heb je spullen liggen die je kwijt wil, maar nog graag een tweede leven geeft, zet het op de aangegeven dagen aan de weg, en het wordt bij je thuis opgehaald. Wij verkopen het voor een zacht rommelmarkt-prijsje en de opbrengst gaat naar de vereniging.

Het assortiment is altijd zeer divers, van kleding en boeken tot speelgoed, huisraad en elektronica en dat tegen altijd vriendelijke prijzen. De markt begint om 9:00 uur en duurt tot 14:00. Er is een gezellige bar aanwezig waar u uiteraard ook een heerlijke kop koffie met taart kunt krijgen.

LET OP: In 2022 verhuren wij geen kramen en grondplaatsen voor eigen verkoop. Dit ivm de bouwwerkzaamheden rondom de kerk.

(Verkoopt u liever zelf iets? Dat kan ook want tegelijkertijd wordt op het terrein rond de kerk (tegenover het Dorpshuis) de Zomermarkt georganiseerd. Hier kunt u een kraampje of een grondplaats huren voor uw eigen verkoop.

Heeft u vragen over de rommelmarkt? Of wilt u een eigen plekje huren op de Zomermarkt? Klik hieronder.)