Mars- & Showband

Onze Mars- & Showband is het ‘gezicht in de buitenlucht’ van muziekvereniging Door Samenwerking Sterk. Wij vormen een combinatieorkest met de Alphense Drum- & Showband ConBrio, en we trekken gezamenlijk op om onze doelen beter te kunnen bereiken. Wij brengen muzikaal buiten-entertainment, met vernieuwende elementen op muzikaal, show en visueel gebied.

Mensen in Aarlanderveen en wijde omtrek kennen ons van de traditionele optochten tijdens o.a. Koningsdag, de sinterklaasintocht, maar ook van andere lokale en regionale festiviteiten zoals avondvierdaagsen en (dorps)feesten. Ook neemt onze Mars- & Showband deel aan taptoes, waar we muzikale themashows opvoeren. Een taptoe brengt meerdere elementen samen, en naast (bekende) melodieën en leuke figuren wordt ook een verhaal verteld. Het publiek kan zien dat muziek en choreografie één geheel vormen, en maakt dit tot een totaalervaring voor zowel muzikant als publiek!    

Repetitie | Dinsdag

Tijd | 19:45

Locatie | Dorpshuis Aarlanderveen

Ons instructieteam

Wij werken met twee jonge instructeurs, in de eerste plaats algemeen dirigent-instructeur Christian de Jongh, en daarnaast slagwerkinstructeur Dustin Pelle. 

Bij Christian is de showwereld met de paplepel ingegeven, als kleine jongen groeide hij op in het befaamde Beatrix Drum & Bugle Corps, en maakte daar vele hoogtepunten mee. Een conservatoriumopleiding trompet en HaFa-directie volgden, en sindsdien dirigeert hij diverse orkesten en showbands. Daarbij arrangeert hij ook muziek.  

Dustin is tamour-maître van drumfanfare TTH uit Hazerswoude-Dorp. In 2019 werd Dustin samen met medetambour Sebastiaan van Beek Nederlands kampioen op de kleine trom in de derde divisie van het NK solisten van het KNMO.

Boekingen

Wilt u ons boeken voor een optreden zoals een optocht, serenade of show? Of wellicht iets anders?
Neem contact op of bel: 06 – 465 954 19 (R. Valentijn) en vraag naar de mogelijkheden.

Interesse om mee te spelen?

Heb je interesse om een keer een repetitie te bezoeken om te kijken of meespelen iets voor jou is? Dat kan! Wij musiceren op een niveau dat voor iedereen bereikbaar is, van 8 tot 80 jaar. Ieder persoon met de drive om een goede performance te geven kan zijn muzikale passie bij ons kwijt. Persoonlijk kennismaken, sfeer proeven en/of een repetitie bijwonen? Geen probleem, neem even contact met ons op en we regelen het. 

Wij repeteren op de dinsdagavond van 19.45u tot 22.00u in het Dorpshuis in Aarlanderveen.