Doe mee!

Lijkt het je leuk om mee te doen met DSS? Heel leuk om te horen! Neem eens contact met ons op. We informeren je heel graag over onze vereniging. Naast mensen die een instrument bespelen vinden we het altijd fijn om onze vereniging aan te vullen met niet spelende mensen die wel graag bij een vereniging actief willen zijn. En uiteraard zijn sponsoren ook altijd welkom bij onze club. Onderaan de pagina vind je een overzicht van onze trouwe sponsoren. Wat er mogelijk is? Heel veel!

Lid worden?

Bij alle onderdelen van onze vereniging kunnen wij extra hulp gebruiken. Hou je van shows instuderen én musiceren? Dan kun je je creatieve ei kwijt bij onze Mars & Showband. Wil je jezelf graag uitdagen en plaats nemen in een fanfareorkest dat op Concertafdeling niveau musiceert? Dan is wellicht een stoeltje binnen de Fanfare iets voor jou. Ben je nog jong (of al wat ouder) en leer je op dit moment om een instrument te bespelen, maar vind je het leuker om dat met een groep te doen? Ons Jeugdorkest verwelkomt jou (en je ouders) met open armen.


Sponsor of vriend worden?

Als sponsor van onze vereniging vermelden we jou/je bedrijf tijdens veel van onze activiteiten en in ons magazine “De Toetie”. Ben je fan van onze vereniging maar bespeel je geen instrument? Wij zijn heel erg blij met onze vrienden. Zij helpen ons een handje bij diverse gezellige activiteiten. Denk aan onze rommelmarkt, het organiseren van een (buitenlandse) tournee, het doen van klusjes in ons verenigingsgebouw, het meedraaien tijdens een bardienst, en ga zo maar door.

Onze sponsoren

Alex Thomas

Loonbedrijf H.K.A. Nieuwkoop

Autoservice Den Blanken

Loonbedrijf van der Post & Zn B.V.

Ben van Leeuwen Mini Dealer

M. den Bleker en Zn. B.V.

Communicatiebureau Buro voor de Boeg

Montagebedrijf Berry B.V.

De BabsSalon

Muziekcadeautjes.nl

Dorpshuis Aarlanderveen

N. Wijfje Heiwerken B.V.

Eikelenboom's Textielhandel

Slagerij van Harten

G. Hoogeboom Woninginrichting

Slof & Wildenburg Accountants en Belastingadviseurs

Groepsaccommodatie "Het Zwaluwnest"

Studio Oosterman

Het Fruitpaleis

TaarT en Tuin

Installatiebedrijf Hagoort B.V.

Technofarm ICT-Service

J.M. Hoveniers

Teken- en Adviesbureau J.M. Zevenhoven

Konijn Timmerwerken

Thomas Autotechniek B.V.

Kwekerij Aardam

Van Vliet Bouw

Kwekerij Zevenhoven V.O.F.

Verdonk Woning- & Projectinrichting

Loonbedrijf C. Kamer & Zn B.V.

Vink Transport