Heb je ooit een blaas- of slagwerkinstrument bespeeld, en zou je dat graag weer willen oppakken? Of heb je die kans nooit gehad, maar wil je het toch graag leren? Wil je ontdekken wat jij met muziek hebt? Lijkt het je geweldig om samen muziek te maken? 

Muziekvereniging DSS Aarlanderveen start voor een 2e maal een Nieuw Talent Orkest; een muziekproject voor volwassenen. Iedereen kan meedoen. Je krijgt een instrument van ons in bruikleen en woont samen met andere deelnemers 10 repetities bij, verzorgd door een professionele dirigent en ondersteund door ervaren muzikanten. Het project wordt afgesloten met een spetterend concert.

Voor deelname vragen we een eigen bijdrage van 130 euro.

Zaterdag 6 april 2024 is de start van dit project. Er zijn 10 repetities in Aarlanderveen. De repetities zijn op maandagavond en de eerste repetitie is op 8 april 2024, van 19:30 – 22:00 uur.

Bij het inschrijven mag je zelf aangeven welk instrument je voorkeur heeft. Houd daarbij wel in de gaten dat wij als muziekvereniging, met oog op de muzikaliteit, een evenwichtige verdeling zullen maken tussen de instrumenten. Het kan dus zijn dat je een ander instrument krijgt dan je in eerste instantie hebt uitgekozen.