Shaffy & Brass met DSS

Shaffy en Brass – Fanfareorkest

Na het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy, elke avond begeleid door een ander harmonie- of fanfare-orkest of brassband.

Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 70 (!) edities gepasseerd met even zoveel lokale of regionale orkesten.  Nu dus  ruim baan voor de gloedvolle muziek van Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van fanfareorkest DSS uit Aarlanderveen. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor Shaffy & Brass geschreven door toparrangeurs.

Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om de mooiste liederen van Ramses Shaffy ten gehore te brengen, begeleid door DSS. Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is wederom de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- én buitenland.

Kaartverkoop (inclusief consumptie)
Normaal: € 21,50
Parkvilla Vriend: € 19,50

Kaarten zijn al verkrijgbaar bij het Parktheater

Datum

nov 18 2022
Expired!

Tijd

20:30

Locatie

Parktheater
Alphen a/d Rijn
Categorie