Robijnen jubileum Danny Oosterman

Het is zover! We kunnen het 40 jarige directie jubileum van Danny vieren. Inmiddels gaat het niet meer om 40 jaar maar om 42 jaar!

Na de achter ons liggende roerige jaren, waarin niets vanzelfsprekend bleek, kunnen we een gedenkwaardig concert aan ons lange bestaan gaan toevoegen. Dat bijzondere zit niet alleen in het aantal jaren van dit jubileum, het toont zich ook in het repertoire dat we zullen spelen. We zijn heel blij met de samenwerking met trompettist Thomas Piet en sopraan Judith Weusten en de compositie die speciaal voor Danny is geschreven door veelgeprezen componist Rob Goorhuis. Dit jubileum wordt een muzikaal hoogtepunt.

Foto van Rob Goorhuis
Rob Goorhuis
Foto van Judith Weusten
Judith Weusten
Foto van Thomas Piet
Thomas Piet

Het gaat ook om de mensen die dit alles bijzonder maken.  De muzikanten van het huidige orkest, de jonge leerlingen en nieuwe talenten van DSS.  En ook alle mensen die voor ons lid waren. Door Samenwerking Sterk bestaat inmiddels 96 jaar en in de loop van de jaren zijn er veel mensen in- en uitgevlogen. En dus zaten er velen op de stoelen waar de huidige muzikanten zitten.

Naast de spelende leden zijn daar onze vrienden van DSS , onze sponsoren en onze vrijwilligers. Zonder hen zou DSS  niet zijn wie ze nu is. Ook zij zijn uitgenodigd voor deze speciale dag.

Danny en DSS vinden het leuk als er zoveel mogelijk oud DSS-ers (in de brede zin van het woord) tijdens het concert aanwezig zullen zijn. De verhalen en herinneringen (en dat zijn er nogal wat!)  zullen hopelijk met veel plezier opnieuw worden gedeeld.

Houd onze socials in de gaten dan mist u  niets!

We zien jullie graag terug op 7 Mei 2023. Tot dan!

Datum

mei 07 2023
Expired!

Tijd

14:00

Locatie

Katholieke Kerk
Aarlanderveen

Locatie 2

Dorpshuis Aarlanderveen
Dorpsstraat 53 Aarlanderveen

Organisator

Muziekvereniging DSS