Jubileumconcert Danny Oosterman – UITGESTELD – WORDT VERVOLGD

HELAAS HEBBEN WE DIT CONCERT MOETEN UITSTELLEN VANWEGE DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN. WE HOPEN SNEL EEN NIEUWE DATUM IN TE KUNNEN PLANNEN. HOU ONS ON DE GATEN.

Het fanfareorkest van DSS staat al 41 jaar onder leiding van dorpsgenoot en topdirigent Danny Oosterman. Dit zal groots gevierd worden middels een prachtig jubileumconcert.

Het Jubileumconcert kent een fantastisch programma ter ere van het jubileum van Danny maar ook ter ere van het fenomeen Fanfareorkest in alle facetten die dit fenomeen kent. Tijdens dit concert zal de première zijn van ‘A Ruby Fantasy’. Dit werk is speciaal geschreven voor dit 40-jarig jubileum door Rob Goorhuis. Verder zullen sopraan Judith Weusten en Trompettist Thomas Piet ieder solo maar ook in duet begeleid door het fanfareorkest een aantal bijzondere werken ten gehore brengen.

Het concert vindt plaats in de Petrus en Pauluskerk, Noordeinde 24 in Aarlanderveen. De deuren gaan om 14.00 uur open en het concert zal om 14.30 uur beginnen. Toegang is gratis.

Na afloop van dit concert is er de mogelijkheid om Danny Oosterman persoonlijk te feliciteren tijdens een receptie in het Dorpshuis, Dorpsstraat 53 te Aarlanderveen.

De dan geldende COVID-maatregelen zijn van toepassing.

Datum

nov 28 2021
Expired!

Locatie

Katholieke Kerk
Aarlanderveen
Categorie

Organisator

Muziekvereniging DSS